Lathet eller länkar?

Bloggande. Jag har blivit lat. Jag efterforskar inte lika bra längre, och framför allt så letar jag inte länkar. Det tar för lång tid. Men sen så blir tyvärr resultatet därefter. Det verkar dock som att jag inte är ensam. Jag får i alla fall känslan av att det inte länkas lika mycket längre. Helt klart inte som det gjordes förr. Blogginlägg har blivit mer som ett långt tweet, det vill säga en utläggning kring ett ämne, med en länk till ursprunget. Inget mer. Det är synd tycker jag.

Så vad vill jag säga? Att jag kommer att bättra mig? Jag önskar att så vore fallet, men jag känner mig själv och tror nog att min egen lathet kommer att vinna denna strid. Ingen skulle dock bli gladare än jag om jag hade fel. Så låt oss hoppas att länkningen kan få sig en nytändning!

Bookmark the permalink.

One Response to Lathet eller länkar?

  1. Johan mlg Karlsson says:

    Tog det slut på #blogg100 nu?